Thursday, 17 January 2013

Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu Photobucket


assalamualaikum..


hype juz simple entry yg aq sndri pown x tau ape bnde nie sbnarnye??
haha..aq ikowt je mmber aq ckap..p at least dpt tmbah followers..i hope so...haish pelik2..
spe2 nk join jgak anda amat di alu-alukan...

sekian trima kaseh...hihihi

27 comments:

  1. salam..dari segmen sama :D...done follow u..follow back ek :D

    ReplyDelete
  2. hi. from the same segment. dah follow. follow me back k at http://meetimran.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  3. HI , Salam perkenalan.

    Dari segmen yang sama! Datang singgah dan follow.
    Jemput singgah : Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu & keep in touch.

    ReplyDelete
  4. hoi minah. mestilah aku ingat kau ! ahhhh tak sangka jumpa dalam segmen ni. wakakakaka. aku dah follow kau. follow aku balik ! hehehe

    ReplyDelete
  5. hahahaha...gedik lar ko mek..haha..2 ar psal..xtau plak jmpe ko kt snie..hahaha
    anyway..thanx geng i will follow u back.. :P

    ReplyDelete
  6. dtg dari segmen yang same.. jom folo sini balik ;)

    fasyrah89.blogspot.com

    dah folo kamoo =)

    ReplyDelete
  7. Merangkak dari segmen sama. Done follow sini. :D
    http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  8. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW & Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen yg sama..follow sini.. :) jumm singgah..
    http://ceritasatucinta.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  10. same here! folo u - DONE ;)

    http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  11. najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  12. dari segmen sama , singgah n follow :) http://catberrymilk.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  13. Fasya pun dari segmen yg same :) Nice blog and done follow you. Follow me back ! http://nurfasyamila.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  14. dari segmen yang sama . dah follow awak . follow blog saya kalau sudi ye :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  15. salam dear...done follow u dr segmen yg sama :)

    http://tomatobey.blogspot.com/2013/01/segmenjom-tambah-follower-sebanyak-yang.html

    ReplyDelete
  16. Lawa blog awak.Jgn lupe follow n like my page ye ^_^

    http://madi-torres.blogspot.com/2013/01/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

    http://www.facebook.com/hamadiphoto

    ReplyDelete
  17. NAZ dari segmen yg sama..
    done follow sini..slm kenal..
    jemput ke blog NAZ ye ^_^

    http://naz-only-you.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  18. Salam perkenalan :)

    singgah dari segmen yg sama :)

    Jom singgah Sini :)

    Jom Tambah Follower Sebanyak Mampu

    ReplyDelete
  19. salam kenal...dari segmen yang sama & follow cni..jom follow yam blik..:)

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  20. Hi ... singgah dari segmen yang sama .. jom bw blog dheartyqu.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. Salam...dari segmen yg sama..
    done follow sini..slm kenal..follow me back..

    http://aswanazmy.blogspot.com/2013/02/jom-tambah-follower-sebanyak-yang-mampu.html

    ReplyDelete
  22. a'kum...singgah dari segmen yang sama...sy dh follow blog awak...jgn lupe ye follow back n komen entry yg sama...tengs yer...;)

    http://nurhidayahatta.blogspot.com/2013/02/segmenjom-tambah-kenalan-follower.html

    ReplyDelete
  23. deno dtg dari segmen yg sama.. :) jemput singgah ke blog dayangdeno nanti ya? :)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete
  24. http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    Dari segment yang sama. :)

    ReplyDelete
  25. Saya datang dari segmen yang sama,dah follow sini,jum follow sini juga..
    http://nurulainzahir94.blogspot.com/2013/02/assalamualaikumhari-ini-aku-join.html

    ReplyDelete
  26. E'raz datang dengan perlahan ke blog peserta Segmen : Jom Tambah Follower Sebanyak yang Mampu..

    http://www.erazfadli.com/2013/01/segmen-jom-tambah-follower-sebanyak.html

    ReplyDelete