Friday, 18 October 2013

confusing !

assalamualaikum..

      sorry da lmer x update blog nie...huhu..aq tgk blog nie pown da bersarang..aahaha..lnx p lar deme..kui3..lately aku busy sikit sebab a lot of exam and test and quiz and senangkatan denganye..hahaha.. smpy aku sendiri x de mse nk bukak lappy..macam maneeee...hahaha...hmm, snanye since aku x berblogger nie..a lot of thing jadi kat aku..masalah nie blom selesai lg..dtg msalah baru...yg tu blom selesai lg..dtg plak masalah laen..haisshhh..benda tu semua buat aku stress and yezz mmg aku stress sgt2 smpai exam pown aku x stdy sgt..but aku bersyukur lar result aku x drop...klu x mampos aku.. juz aku sendri xtau nk selesaikan masalah yg mne n aku amek keputusan utk rahsiakan semua nie dri semua org and make a very beautiful fake smile dekat semua org..


      walaupown aku tau nk pendam semua nie perlukn hati yang kuat...saket dye..peerrghhhh !!!! diri sendiri je yg tau... tp ape nk buat..sbenarnye lg susah nk cerita dari simpan..tp lg saket simpan dari cerita..hihi... btol x?? tp xpe..aku boleyh manage diri aku sendiri..doakan yg terbaek utk aku okay..hehe...hmm, anyway, 2 weeks later i have my final exam for semester 5..huhu..wish me luck guyz..hihi


0 comments:

Post a Comment