Friday, 18 October 2013

bufday presents for this year... :)

assalamualaikum..

tanggal 28/09/2013  jatuh hari tarikh kelahiran aku untuk yang ke-20..huhu....da xde belas2 da umur..puluh2 da sekarang..huhu..makin meningkay dewasa..makin bnyak masalah nye..haha..btol x?hmm... utk taon nie xde adiah  dari someone special da...huhu..mklum lar da single mingle nie..ahaha...kwan2 je lar yg bg tu pown yg ingat bufday aku..tp aku x kesah lar semua tu... hahaha..asalkan ad pown aku da cukup bersyukur da..hihi..kan..


yg nie adiah dri kawan aku nurul..jadi lar dri xde..hihi..thanx dear..

             

yg dri my dear roomate..athirah..hehe..thanx sedap lolipop nie..ehehe


yg nie my big teddy adiah dri kwan aku..thanx bro..hihi

         

nie dri akaq angkat aku dekat sietiawan..terima kasih k.long... :)

pada yg sudi wish aku and bg adiah... thanx a lots..owh ye lpw..adiah dri my bez buddy  tasha..dye bg aku jam dgn rantai..hihi..lpe nk capture gambar..anyway..thanx syg..muaaahhhhh..thanx kawan2..me love you..

confusing !

assalamualaikum..

      sorry da lmer x update blog nie...huhu..aq tgk blog nie pown da bersarang..aahaha..lnx p lar deme..kui3..lately aku busy sikit sebab a lot of exam and test and quiz and senangkatan denganye..hahaha.. smpy aku sendiri x de mse nk bukak lappy..macam maneeee...hahaha...hmm, snanye since aku x berblogger nie..a lot of thing jadi kat aku..masalah nie blom selesai lg..dtg msalah baru...yg tu blom selesai lg..dtg plak masalah laen..haisshhh..benda tu semua buat aku stress and yezz mmg aku stress sgt2 smpai exam pown aku x stdy sgt..but aku bersyukur lar result aku x drop...klu x mampos aku.. juz aku sendri xtau nk selesaikan masalah yg mne n aku amek keputusan utk rahsiakan semua nie dri semua org and make a very beautiful fake smile dekat semua org..


      walaupown aku tau nk pendam semua nie perlukn hati yang kuat...saket dye..peerrghhhh !!!! diri sendiri je yg tau... tp ape nk buat..sbenarnye lg susah nk cerita dari simpan..tp lg saket simpan dari cerita..hihi... btol x?? tp xpe..aku boleyh manage diri aku sendiri..doakan yg terbaek utk aku okay..hehe...hmm, anyway, 2 weeks later i have my final exam for semester 5..huhu..wish me luck guyz..hihi